Връщане и рекламации

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:
           Продуктите да са в оригиналната си опаковка.
           Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване.
           Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание).
           Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме по следните начини:
1. По банков път. При тази опция за връщане на сумата, трябва да предоставите на нашият мейл Вашата банкова сметка. Възстановяването на сумата по банков път се извършва в рамките на 14 дни, след получаване на Вашата заявка за връщане.
2. Чрез наложен платеж. След получаване и обработка на Вашата заявка за връщане, ние ще се вържем с Вас за уточнение на адреса на който да върнете стоката, следователно изпращате стоката и  добавяте наложен платеж равен на стойността на заплатените от Вас разходи по стоката. Вие ще получите парите за стоката ден след като е получена от нас.
Адрес за връщане на продукти:
Склад Hennabg.com
гр. София, ж.к. Надежда 1
ЗА РЕКЛАМАЦИИ! Моля, свържете се с нас на телефон +359 988801819 (или друг удобен за Вас канал за обратна връзка, посочен в страницата Контакти), за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от hennabg.com.