За нас

Hennabg е специализиран онлайн магазин, предлагащ автентична индийска къна, произведена от небезизвестната индийска компания HENNAKART Unlimited, която десетки години предлага на световния пазар висококачествена органична къна за бодиарт.

Къната се използва като козметична боя за коса и тяло от 6000 години насам. Това е чисто природен продукт, който се получава от смилането на изсушените листа на растението къна (Lawsonia inermis). Натуралната къна е със зеленикав цвят, към нея се добавят различни билки и етерични масла за придобиването на други цветове. Основната съставка в хената за бодиарт е къна на прах и карамфилово масло, което я прави безвредна за почти всеки тип кожа. Чистият продукт без химични примеси рядко предизвиква алергични реакции, което го прави подходящ за използване от деца над 4 години и хора с чувствителна кожа.

Къната в нашият магазин е 100% натурален, био и веган продукт, а всяко тубичка е сертифицирана и клинично тествана.

В страниците на hennabg ще намерите още професионални консумативи за поставяне на дълготрайни мигли, като продуктите в тази категория са само каталожно изложени, при интерес се свържете с нас за подробности.

Предлагаме също ръкави – татуировки, това са забавни ръкави имитиращи истински татуировки. Тези аксесоари са подходящи, когато ви е страх от игли, още сте в гимназията и  родителите Ви не дават да си напраните истински татус, може просто да искате всеки ден да сте с различен трайбъл или да си направите яко стори за социалните мрежи. Без значение от причината, разгледайте нашата категория ръкави – татуировка. В тази категория можете да откриете бандани и предпазни маски за лице.

Следваща интересна категория е Индийски обици, там ще откриете различни модели аксесоари, които може да използвате като фалшив пиърсинг. Разгледайте и категорията Миниатюрни декорации, където сме качили феерия от камъчета, кристалчета и перли, подходящи за декориране на маникюр, бодиарт, текстил и др.

 

Скъпи клиенти,

Ние сме изцяло виртуален магазин, за съжаление това означава, че нямаме физически шоурум, където да ни посещавате. Нашият екип е на Ваше разположение от Понеделник до Събота от 9 до 20 часа, можете да пускате поръчки в сайта, но също така може да дадете заявка на посочения телефон за връзка, във фейсбук страницата ни, на мейла, във вайбър или скайп. Готови сме да отговарям на Вашите запитвания и въпроси.

Поздрави,

Екипа на Hennabg 🙂