За нас

Hennabg е специализиран онлайн магазин, предлагащ автентична индийска къна, произведена от небезизвестната индийска компания HENNAKART Unlimited, която десетки години предлага на световния пазар висококачествена органична къна за бодиарт.

Къната се използва като козметична боя за коса и тяло от 6000 години насам. Това е чисто природен продукт, който се получава от смилането на изсушените листа на растението къна (Lawsonia inermis). Натуралната къна е със зеленикав цвят, към нея се добавят различни билки и етерични масла за придобиването на други цветове. Основната съставка в хената за бодиарт е къна на прах и карамфилово масло, което я прави безвредна за почти всеки тип кожа. Чистият продукт без химични примеси рядко предизвиква алергични реакции, което го прави подходящ за използване от деца над 4 години и хора с чувствителна кожа.

Къната в нашият магазин е 100% натурален, био и веган продукт, а всяко тубичка е сертифицирана и клинично тествана.

В страниците на hennabg ще намерите още различни индийски и йога аксесоари. Предлагаме също ръкави – татуировки, това са забавни ръкави имитиращи истински татуировки, когато ви е страх от игли, още сте с гимназията, а родителите Ви не дават да се нарисувате още в невръстна възраст, имате татус, но Ви е омръзнал или просто искате всеки ден да сте с различен трайбъл, а може би искате да си направите яко стори за социалните мрежи. Без значение от причината, разгледайте нашата категория ръкви – татуировка.

Скъпи клиенти,

Ние сме изцяло виртуален магазин, за съжаление това означава, че нямаме физически шоурум, където да ни посещавате. Нашият екип е на Ваше разположение от Понеделник до Събота от 9 до 20 часа, можете да пускате поръчки в сайта, но също така може да дадете заявка на посочения телефон за връзка, във фейсбук страницата ни, на мейла, във вайбър или скайп. Готово сме да отговарям на Вашите запитвания, в очакване на Вашите въпроси.

Поздрави,

Екипа на Hennabg 🙂